Flex Manager

 Beschikbaarheid opvragen

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

technisch manager

technisch manager

Werkervaring interimmanager

2016 Vastgoedregisseur voor huisvesting afdeling realisatie.
Beoordeling van geschikte locaties, vooronderzoek en haalbaarheid studies opstellen. Herbestemmen van bestaande gebouwen. Business case opstellen, aanvragen van alle vergunningen en aansluitingen. De gehele locatie realiseren tot en met oplevering en overdracht.

2010-heden Nieuw sportcomplex, onderzoek naar efficiënt aansturen en controle op uitvoer van externe partijen. Onderzoek naar bouw- en installatie techniek ivm duurzaamheid en aanpassingen doorvoeren in het GBS. Organisatie structuur advies voor beter beheer.
Uitrollen van MJOP voor diverse kleinere sportlocaties en proces bewaking en waarborging voor de toekomst.

2012-2016 Projectleider voor realisatie nieuwe dierenverblijven en renovatie monumentale gebouwen. Coördineren van de technische dienst, opstellen van MJOP inclusief de planning en uitvoer ervan. Budgettering en jaarverslag opstellen. Technische dienst medewerkers aansturen en verander management toepassen.

2010-2016 Hotel totale renovatie, projectleider vervangen ivm burn out. Proces begeleiden en coördineren. Uitdaging was om alle partijen goed te laten samenwerken omdat de engineering later was gestart als de renovatie van de bouw. De interieurbouw en afwerkers zaten daar in het laatste proces ook nog in verweven. Her project is in nevenaanneming gerealiseerd en er is veelvuldig gebruik gemaakt van directieleveringen.

tot 2010 Eigen aannemingsbedrijf, schildersbedrijf en een installatiebedrijf gehad. functie directeur eigenaar met 15 man eigen personeel.

Opleiding interimmanager

HBO Vakdiploma aannemer B&U
HBO Algemene ondernemersvaardigheden
HBO Bedrijfstechniek B&U
Masterclass zelfmanagement
VCA VOL
Masterclass Professional Governance

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

verbinden, verandermanagement, efficiency, het beste in de mensen naar boven halen,

Talenkennis interimmanager

engels en duits redelijk

Overig

bestuurlijk veel ervaring

 Beschikbaarheid opvragen

Interim managers zoeken:


interimmanagement Opdrachtomschrijving :