Flex Manager
De top 21084 Flexmanagers van Nederland
21084 professionals

 Beschikbaarheid opvragen

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

interim directeur of manager

interim directeur of manager

Werkervaring interimmanager

"Bestuurslid, Performance- /Growth Consultant, Communicator, Facilitator en Motivator "

Op basis van mijn ervaring kom ik goed tot recht in bestuurlijke functies en op het gebied van Performance Management, Groei-en Innovatietraject begeleiding en Verandermanagement.

Ik hou ervan om mensen, individueel of in groepsverband, te coachen en uit te dagen zodat ze groeien in hun persoonlijk leiderschap. De balans tussen zakelijk excelleren, scoren en geluk boeit me. In dit kader heb ik ook als medeauteur het boek: “Bloei, werken aan geluk in organisaties” geschreven en publicaties gehad in o.a. De CoachingGids en het blad MT (Management Team)

Naast Toegepaste Psychologie heb ik, marketing gestudeerd in zowel Nederland als aan de Harvard Universiteit te Boston, USA. Ik ambieer de symbiose van de harde en zachte kant van het zakelijk functioneren en ondernemen.

Als gecertificeerd Performance & Vitality Coach en Heart Math Resilience Therapeut geloof ik dat als mensen in beweging komen ze ontdekken wat ze werkelijk kunnen. Focussen op mogelijkheden geeft energie. Om dit te bereiken, probeer ik op geheel eigen wijze, met passie en enthousiasme, mensen tot actie over te laten gaan. "Doen is nog altijd de beste manier van denken."

Ik ben geen meeprater, heb een eigen visie, heb voelsprieten voor het onbesproken woord, ben leergierig, heb humor en krijg energie van samen ondernemen en resultaten behalen. Met mijn positieve instelling, mijn krachtige en energieke persoonlijkheid en sterk analytisch vermogen durf ik de vinger op de zere plek te leggen.

Opleiding interimmanager

Toegepaste Psychologie
Harvard University Marketing
Bestuursacademie NRC Studierichting Gouvernance
ISBW NIMA A + NIMA B
Certified Performance and Health Coach
Licensed Resilience and Vitality Therapeut

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Leiderschap
Planning en organisatie
Conflict beheersing
Besluitvaardig
Communicator

Talenkennis interimmanager

Nederlands, Engels en Duits

 Beschikbaarheid opvragen

Interim managers zoeken:


interimmanagement Opdrachtomschrijving :