Flex Manager

 Beschikbaarheid opvragen

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

Manager ICT/Project Manager

Manager ICT/Project Manager

Werkervaring interimmanager

Zelfstandig aug 2013 - heden
Na een sabbatical van enkele maanden ben ik als zelfstandige gestart. Ik heb een portaal “mijnrucphen.nl” opgezet, waar ik inwoners en bedrijven uit Rucphen dichter bij elkaar breng door het plaatsen van nieuwsitems, advertenties, vacatures en evenementen. Voor ondernemers in het MKB ontwikkel ik websites en ben adviserend voor ICT-issues. Als laatste project heb ik mijn vriendin geholpen met het opzetten van haar bedrijf. Omdat ik merk dat dit niet meer de voldoening geeft die ik zoek, ben ik op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Dominos Pizza NL, POS Manager nov 2011 – aug 2013
Zorgen dat complete ICT omgeving voor DP-winkels tijdig werd ingekocht en operationeel was op de openingsdag. Aanspreekpunt voor winkels voor ICT-problemen en aanpassingen. Onderhouden maatwerk POS-applicatie Procedure ontwikkelt voor het updaten van de POS-software in de winkels. Aansturen internationale supportdesk in Brussel.

B&B Transport en Logistiek, Manager Warehouse & ICT dec 2009 – mrt 2011
WMS-systeem ontwikkelt voor goederen in het magazijn, waaronder een douane-entrepot. Werkprocessen in het magazijn verbeterd door o.a. het inzetten van ICT-mogelijkheden waardoor de organisatie weer de afgesproken KPI’s behaalde en klanten hun contracten verlengden. Systeem ontwikkelt voor afhandeling verzending kerstpakketten.
Koppelingen gemaakt tussen eigen systeem en systemen van toeleveranciers.

Schober Information Group, Manager Operations & Systemen feb 2009 – dec 2009
Spirit en teamgeest op de afdeling gebracht. Procedure en richtlijnen opgesteld voor aanleveren van werkopdrachten aan afdeling Operations & Systemen. Verantwoordelijk voor correcte en tijdige oplevering van de werkopdrachten. ISO-document opgesteld en certificaat veilig gesteld


B&B Transport en Logistiek, Interim Projectmanager feb 2008 – feb 2009
Rittenregistratiesysteem ontwikkelt voor de administratieve afwikkeling van de gereden koeriers-ritten t.b.v. het spareparts-magazijn met als doel dat alle gereden km’s daadwerkelijk werden gefactureerd en een betere controle op de ritten gereden door externe koeriers. De gehele ICT-infrastructuur en omgeving gemoderniseerd.

Pabo bv., ICT Manager aug 1995 – jul 2007
Professionele ICT-organisatie opgezet met duidelijke taakverdelingen en verantwoordelijkheden. Complexe functio-naliteiten geprogrammeerd in het eigen maatwerk ERP-systeem. Selectie- en implementatietraject geleid om eigen ERP-systeem te vervangen door standaardpakket. Draaiboek opgesteld voor het aansluiten van buitenlandse vestigingen op centrale ICT–omgeving. Diverse projecten in binnen- en buitenland gemanaged en tot tevredenheid van de gebruikers opgeleverd. Diverse interfaces ontwikkelt met transporteurs (Track & Trace), incassobureau’s en financiële instellingen.

Uniservices bv., Hoofd Automatisering sep 1989 – mei 1995
Alle ICT-werkzaamheden gedaan bij start van het bedrijf zoals systeembeheer, programmeren en installeren. Later een automatiseringafdeling opgebouwd om de snelle groei te ondersteunen

Maildex bv., Programmeur okt 1988 - sep 1989
Programmeren van vooral rapportages voor het management

Opleiding interimmanager

Bedrijfskundige informatica -HEAO BI aan HES Rotterdam

Ambi – HP6
Ontwerpen, onderhouden en uitbreiden van (data-)netwerken

EDP-auditing
Dit is cursus gericht op het bewaken van de kwaliteit, betrouwbaarheid en juistheid van de informatievoorziening binnen organisaties.

AX-Dynamics
Training gericht op het ERP-systeem van Microsoft, voorheen Axapta.

Management-training “Persoonlijke effektiviteit"
Diverse trainingen gevolgd gericht op het aanleren en verbeteren van specifieke management skills, zoals het voeren van gesprekken, leiderschapsstijlen en vergadertechnieken.

ICT gerelateerd
MS-office, Windows, Lotus Notes, Citrix, Cisco routers & firewalls, Apple, Navision, HP-storage, HP Blade servers, industrieel printen, TomTom Webfleet, scanners & barcodes, POS-systemen, SQL, VMware, Topdesk, ERP (Navision, Axapta), SCRUM, Prince2, FoxPro, Focus Six Datawarehouse

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

kritisch, punctueel, loyaal, behulpzaam, analytisch, probleemoplossend, helicopterview, stressbestendig, emphatie

Talenkennis interimmanager

Nederlands (moedertaal), Engels (uitstekend), Duits (goed)

Overig

Enthousiaste resultaatgerichte professional met veel kennis en ervaring op logistiek en ICT gebied.

 Beschikbaarheid opvragen

Interim managers zoeken:


interimmanagement Opdrachtomschrijving :