Flex Manager

 Beschikbaarheid opvragen

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

SAP project manager

SAP project manager

Werkervaring interimmanager

De afgelopen tien jaar ben ik als SAP project manager verantwoordelijke geweest voor grote, internationale SAP projecten waarvan 4 complete greenfield implementaties. In een aantal gevallen ging het daarbij op het weer in de rails zetten van lopende projecten.
Daarnaast heb ik een aantal financiƫle trajecten begeleid die vaak te maken hadden met BTW en met het fiscaal optimaliseren van transactie stromen.
Ik ben gewend om met complexe internationale onshore/offshore teams te werken, project budgetten variƫren van 1-6 miljoen.
Werkterrein varieert van high-tech (ASML, Philips) tot bouw (CRH) en complexe logistiek (EPS). Daarnaast ruime ervaring in het hoger onderwijs.

Opleiding interimmanager

Cum laude MBA (Tias-Nimbas)
Masters sociale wetenschappen (VU)
Gecertificeerd: Manage Succesful Programs
Gecertificeerd: Prince2 Practitioner
Gecertificeerd SAP: FI, CO, SD, ASAP
ASML Coaching project managers
IPMA (Ruysdael & Lagant)
Leadership (Nimbas)
Project management (Nimbas)
Siemens Nixdorf SAP Academy

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Stef is een ervaren project- en programma manager die complexe projecten tot een goed einde brengt. Ook projecten in moeilijkheden heeft hij met succes weer op de rails gezet. Sterke communicator met een brede kennis van zowel bedrijfsprocessen als IT. Geduldig, geconcentreerd en resultaatgericht. Veel aandacht voor stakeholder en verandermanagement. Communiceert goed op alle niveaus binnen een bedrijf. Hij heeft een gedegen inhoudelijke SAP achtergrond.


Talenkennis interimmanager

Vloeiend gesproken en geschreven Engels, ruim voldoende gesproken en geschreven Frans en Duits; Nederlands als moedertaal.

Overig

Belangstelling voor koken, schaatsen (Alternatieve Elfstedentocht), wijn (we hebben onze eigen kelder), fietsen (Marmotte, Maratona, Luik Bastenaken Luik, en Amstelgold), hardlopen (marathon Amsterdam, Rotterdam, Enschede) triatlon (Tri-Ambla, Kronborg, Zell am See), lezen, zeilen en vrienden.


 Beschikbaarheid opvragen

Interim managers zoeken:


interimmanagement Opdrachtomschrijving :