Flex Manager

 Beschikbaarheid opvragen

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

Sr P{rogramma Manager

Sr P{rogramma Manager

Werkervaring interimmanager

Ik ben een ervaren projectmanager met ruim 20 jaar ervaring in de ICT. Ik ben zowel Prince2 Practitioner als IPMA-C gecertificeerd.

Ik hebt meerdere migraties en implementatieopdrachten uitgevoerd voor grote complexe en politiek gevoelige organisaties ProRail, Ministerie van Economische Zaken, Ministerie van Infra & Milieu, Gemeente Amsterdam, Waterleiding mij PWN, NS, Philips ING, Mercedes Benz, UPC en Ziggo. Mijn favoriete rol is het aansturen van programma's en projecten op het raakvlak van Business en IT. Dit kunnen zowel realisatie als veranderopdrachten zijn. Ik heb ruime ervaring in het inrichten en aansturen van projecten en programma’s, waarbij zowel interne als externe partijen betrokken zijn.
Met enthousiasme en gedrevenheid breng ik projecten en programma’s tot een goed einde. In mijn werk heb ik bewezen verantwoordelijkheid te kunnen dragen en veranderingen in een organisatie positief vorm kan geven. Met besef van urgentie en het gestelde resultaat te bereiken, heb ik stakeholders op een positieve wijze kunnen aanzetten om binnen de scope de projectresultaten te behalen.

Opleiding interimmanager

Scrumm Master (Entalis) 2015
IPMA C (Insights-int)
Jungletraining Projectmanagement(Ordina ICT)2011
Mobile Broadband technology an Business Impliactions(APIS)2011
Prince2 Practicioner (Legant) 2008
Facility Management (Incompany Nijenrode) 2000
ITIL Service Management (Interpromm) 1998
Management of Change ( Blanchard Institute) 1996
Prince Project management (Pink Elephant) 1994
Time Management (Krauthammer) 1992

 Beschikbaarheid opvragen

Interim managers zoeken:


interimmanagement Opdrachtomschrijving :