Flex Manager

 Beschikbaarheid opvragen

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

Black Belt Lean

Black Belt Lean

Werkervaring interimmanager

Verkade (Producent van o.a. Sultana). Ondersteunen van de WCM Manager bij de implementatie van Pladis Excellence Programma. Dat houdt o.a. in het coachen van de mensen op de lijn in het gebruik van de borden (Tier 1 en 2 borden). Dat zijn de urenborden en de 24 uurs borden. Begeleiden van diverse KAIZEN voor het wegnemen van waste en het verbeteren van de opstart van de lijn. Dit valt onder de werkstroom Focused Improvements. Invoeren van OEE op de 6 productie lijnen. Inzichtelijk maken van de resultaten van de lijn, analyse en verbeteractie.
Daarnaast tijdens de reorganisatie ondersteunen van de Manager Operations in de dagelijkse verbeteringen in de fabriek. Verder opstarten van werkstroom Manaufacturing Asset Care (MAC) .
Duur: 4 maanden (maart 2017 – heden)
Resultaat: KAIZEN wordt nu aan de lijn uitgevoerd. Met behulp van uren borden heeft de lijn beter zicht op de performance en zijn ze bezig met verbeteringen (Speedy Kaizen en 14 Stappen KAIZEN). Daarnaast wordt er gestart met OEE-overleg
Succesfactor: verbinding met de mensen op de vloer. Weten wat er speelt en wat maakt dat het in het verleden minder goed werkte. (Niet de tooling is leidend maar juiste houding).

Opleiding interimmanager

Opleiding:
1990 - 1996 Technische Bedrijfskunde Universiteit Twente, Enschede. Diploma Technisch Bedrijfskundige (ir.), hoofdrichting Informatieverzorging met als differentiatie Management Accounting en Financiering
1988 - 1990 VWO Ulenhof College, Doetinchem; Diploma
1986 - 1988 HAVO Ulenhof College, Doetinchem; Diploma
1982 - 1986 MAVO Ulenhof College, Doetinchem; Diploma

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Kenmerken van mij zijn: initiatiefrijk, betrouwbaar, loyaal, serieus, sociaal - en communicatief vaardig, resultaatgericht, empathisch en overtuigend. Daarnaast dicht men mij vaak de volgende eigenschappen toe: doorzetter, klant- en servicegericht, kritisch (niet in de laatste plaats op mezelf), gedegen, denker, humoristisch, probleem- en analyserend vermogen en intelligent. Ik maak gemakkelijk verbinding met de vloer en kan goed schakelen tussen operationele teams op de vloer en het management.

Talenkennis interimmanager

Nederlands, Duits en Engels.

 Beschikbaarheid opvragen

Interim managers zoeken:


interimmanagement Opdrachtomschrijving :